• nyheder

"Kinas første 9 projekter smart community sports park" realiserer den nye æra ændring af sportsindustrien

nyheder_1

Smart sport er en vigtig bærer for udviklingen af ​​sportsbranchen og sportsvirksomheder, og den er også en vigtig garanti for at imødekomme befolkningens voksende sportsbehov.
I 2020, året for sportsindustrien lever og dør, inviterede Wan Houquan, grundlæggeren af ​​SIBOASII, det øverste ledelsesteam til sit kontor en morgen i begyndelsen af ​​året og lavede innovationer baseret på tilstanden af ​​national sport under epidemi og fabriksparkens særlige strukturelle miljø.Tænker du, "Hvordan gør man en traditionel sportsbegivenhed mere interessant, sjovere, mere effektiv, mere bekvem og smartere"?Prototypen på "9P Smart Community Sports Park" var således født.

Som en benchmark-virksomhed inden for smart sport har SIBOASII været dybt involveret i smart sport i næsten 20 år og har rig erfaring og F & U- og innovationsevner.
"9P Smart Sports Park" har taget det at tjene offentlighedens sundhed som sin mission siden begyndelsen af ​​byggeriet, der sigter mod integration af sport + teknologi og fortaler for, at folk lever i et smart, sikkert, sundt og behageligt miljø til fysisk træning.Projektet vedtager det mest avancerede intelligente system, bruger omfattende ubemandet ledelse, cloud computing, 5G, Internet of Things, big data og andre teknologier til at realisere den allround intelligente oplevelse af "parkplads + hardware + software + service".Integrer fitness, underholdning, sport, læring, musik, live-udsendelse, video, interaktion, træning, PK, gennembrud, konkurrence, deling og andre elementer i ét, og skab en "ny måde at spille" smart sport på for moderne mennesker.

Den 18. juni 2022 blev "9P Smart Community Sports Park" 2.0 gennemført og transformeret med succes.På nuværende tidspunkt er dette projekt blevet anvendt med succes i mange byer.

Gennembrud, 9P Smart Community Sports Park åbner et nyt kapitel
Hårdt arbejde betaler sig, og "9P Smart Community Sports Park" skabt af SIBOASII efter tre års original innovation og koncentreret forskning fik et rungende svar den 18. marts 2023. Efter strenge udvælgelsesprocedurer og lag af screening fra snesevis af industrimyndigheder på tværs af landet, "9P Smart Community Sports Park" uafhængigt udviklet af SIBOASII blev i fællesskab evalueret af Ministeriet for Industri og Informationsteknologi og Statens Sports General Administration som en "National Smart Sports Typical Case" på grund af dens anerkendt af industrien for sine originalitet og professionalisme.Dette er ikke kun en enorm innovation og et gennembrud af SIBOASII med hensyn til teknologi og service, men også et vigtigt bidrag til højkvalitetsudviklingen af ​​nationale smarte sportsgrene.

nyheder 2
nyheder 3
nyheder 4

Ved porten til SIBOASI-hovedkvarteret kan man tydeligt se en række udstående røde slogans: "Ting kan gøres med kraft, ting kan gøres rigtigt med hjerner, og ting kan gøres godt med hjertet".Fra et lille værksted for fremstilling af boldspilsudstyr i begyndelsen, efter næsten 20 års innovation og udvikling, er SIBOASI blevet en "specialiseret, speciel og ny" sportsteknologivirksomhed med en brandværdi på flere milliarder.Det er ikke kun at printe denne passage på væggen, den er indgraveret i hjertet og øvet i aktion.Under ledelse af grundlæggeren, Mr. Wan Houquan, har alle SIBOASI-folk været dedikeret til én ting i 20 år, fast besluttet på at bringe sundhed og lykke til alle mennesker og fremme industrien til et nyt niveau med den ukuelige styrke af teknologisk innovation og produktforskning og -udvikling.At bygge SIBOASI-mærket til verdens førende inden for boldsmart udstyrsfelt og benchmark for Kinas smarte sportsindustri.


Indlægstid: 14-jul-2023